Jan 27, 2021

Zaposleni kažu: Ringier Axel Springer Srbija je Great Place To Work®

Digitalna medijska kuća Ringier Axel Springer Srbija dobila je prestižni sertifikat Great Place To Work®, što je rezultat anonimne i nezavisne ankete sprovedene među zaposlenima u kompaniji

 

Sertifikat Great Place To Work® dodeljen je medijskoj digitalnoj kompaniji Ringier Axel Springer Srbija na osnovu rezultata anonimne i nezavisne ankete sprovedene na reprezentativnom broju zaposlenih u decembru 2020.

Istraživanje je pokazalo da se od svih anketiranih čak 69% izjasnilo se da je Riniger Axel Springer Srbija odlično mesto za rad zahvaljujući čemu smo dobili internacionalni sertifikat Great Place To Work®, koji možemo da koristimo narednih 12 meseci.

Jelena Drakulić – Petrović, CEO Ringier Axel Springer Srbija: – Izuzetno sam ponosna na rezultate ankete Great Place To Work® , isto onoliko koliko i na zalaganje, trud, doprinos i posvećenost zaposlenih, naročito u ovim okolnostima rada na daljinu. Kao i dosad, radićemo i dalje na razvoju saradnje, poverenja i zadovoljstva naših zaposlenih.

Great Place To Work® je globalni autoritet u kulturi poslovanja. Više od 30 godina pomaže kompanijama širom sveta u stvaranju savremenih poslovnih okruženja zasnovanih na poverenju.

Ovaj zahtevni program baziran je na osnovu podataka za procenu iskustva zaposlenih na radnom mestu. Prema istraživačkom Institutu Great Place To Work, model poverenja kompanije sastoji se od 5 dimenzija: kredibiliteta, uvažavanja, jednakosti, kolegijalnosti i zadovoljstva.