Poštujemo različitost

Ulažemo u našu zajednicu

Posvećeni smo davanju zajednici i društvenom angažovanju. Od 2012. godine Grupa je prikupila više od 3 miliona evra donacija zahvaljujući projektima kao što je Srce za decu. Ulažemo u naše zaposlene nudeći im specijalizovane treninge i obuke.

Srce za decu

Blic fondacija kompanije Ringier Serbia osnovana je početkom 2013. godine kada je pokrenula humanitarnu akciju Srce za decu, kako bi iskoristila uticaj medija i pomogla najsiromašnijoj deci u Srbiji.

Do sada je kroz niz humanih akcija Blic Fondacija pomogla više od 400 dece iz socijalno ugroženih porodica. Akcijom Srce za decu”obezbedila je aparate za skrinig sluha beba u svih 56 porodilišta u Srbiji, obnovila Odeljenja neurologije u Valjevskoj bolnici, mlečnu kuhinju na Institutu za majku i dete, kao i jedino dečje očno odeljenje u Srbiji, obezbedila 50 klima-uređaja za 24 porodilišta u Srbiji.

Nesebičnim radom Blic Fondacija pomaže najugroženijima rešavajući stambena pitanja adaptirajući postojeće objekte ili gradeći nove.

U poslednjih godinu dana kupila je dve kuće i jedan stan, i sagradila četiri kuće od 60 do 80 kvadrata. Time je zbrinula 33 dece koja su dobila krov nad glavom i normalne uslove za odrastanje.

Blic fondacija pomaže Dečjem odeljenju  Neurohirurgije Kliničkog centra Srbije na kome se leče deca obolela od najtežih oblika kancera, kao i mališanima kojima je potrebna novčana pomoć za lečenje u inostranstvu.

Akcija koja konstantno traje jeste prikupljanje pomoći za malog Despota Lazića – dete leptir, za čiju negu je mesečno potrebno 3.000 evra.

Pročitajte još

Naj žene Blic žene

Blic žena, najtiražniji nedeljnik u Srbiji, svake godine tradicionalno organizuje izbor za Naj ženu godine.

U izboru su uvek obične žene neobične snage za koje šira javnost ne zna, a trebalo bi. To su žene koje svoju misiju ispunjavaju tiho, bez želje za priznanjima, mada zaslužuju divljenje.

 

Tokom godine Blic žena”objavljuje životne priče “običnih” žena – domaćica, majki, humanista, radnica, doktorki i profesorki univerziteta.

Na kraju godine, redakcija među njima bira deset najupečatljivijih i pozove čitateljke da glasaju za priču koja je na njih ostavila najjači utisak. Sve one su naj žene, ali samo je jedna, ona koja je dobila najviše glasova, naj od naj.

Prethodnih godina 120 njih je dobilo ovu titulu, a kruna svakog izbora je događaj koji okupi sve dobitnice, kada im se uruče priznanja i pokloni za izuzetne uspehe i podvige.

Pročitajte još

Podržavamo naše zaposlene

U Ringier Serbia ulažemo u programe i inicijative koje podržavaju naše zaposlene i njihov karijerni razvoj, i olakšavamo saradnju među sektorima i van geografskih granica. Uvereni smo da je svakodnevno učenje tokom života i rada važan ključ za održavanje agilne i inovativne radne snage. Ringier Serbia nudi takođe i programe pripreme za buduće generacije menadžera i novinara.

Ringier Serbia "People awards"

Od 2016. godine kompanija dodeljuje vredne nagrade svojim najboljim zaposlenima u nekoliko kategorija. Najbolje među nama biraju zaposleni u našoj kompaniji, a svečana dodela nagrada “People awards” jedan je od najiščekivanijih događaja u godini.

Nagrade se dodeljuju u kategorijama: The Innovator, The Storyteller, The Moneymaker, The Team, The Colleague.

Na ovaj način, kompanija Ringier Serbia dodatno motiviše i stimuliše zaposlene u svim sektorima poslovanja, ali isto tako i nagrađuje one koji su se te godine posebno istakli svojim radom.