Korporativna odgovornost

Kao jedna od vodećih medijskih kuća u Srbiji, pokazujemo odgovornost prema društvu i okolini. Naši akcionari brinu o pitanjima novinarske nezavisnosti, strogom razdvajanju udređivačke politike i advertajzinga, promovisanju medijske pismenosit kod mladih čitalaca, zaštiti podataka, kao i očuvanju društvenih i ekoloških standarda za drvo, celulozu, papir, štampanje i lanac reciklaže.  Da bi to bilo moguće, angažovani smo na brojnim poljima, ulažemo u našu zajednicu i radimo na tome da naš posao bude “zeleniji”. Ringier Serbia podržava nezavisno i kritičko novinarstvo. To znači da moramo biti kritični i u odnosu na spostvenu poslovnu praksu, vrednosti i etiku. Prilikom izveštavanja koristimo maksimalno GRI “Standarde objavljivanja”, podvlačeći njihovu odgovornost kao medijske kompanije.

Kodeks ponašanja

Ulažemo svaki napor da održimo najviše etičke standarde u svim našim novinarskim i izdavačkim aktivnostima, odnosima sa poslovnim partnerima i konkurencijom, kao i u odnosima sa našim zaposlenima.

SAZNAJ VIŠE

Ulažemo u našu zajednicu

Kao vodeća medijska kuća imamo veliki uticaj na društvo i zajednicu u kojoj poslujemo. Aktivno podržavamao razvoj samouprave i lokalnog preduzetništva i pormovišemo društvene aktivnosti.

SAZNAJ VIŠE

Ekološki unapređeno poslovanje

Svesni smo uticaja koje naše aktivnosti imaju na živtonu sredinu. Glavni materijal koji koristimo je papir. I zato posebnu pažnju posvećujemo upravljanju tiražom, korišćenju vraćenog materijala i recikliranju.

SAZNAJ VIŠE