Apr 28, 2020

Štampana izdanja Ringier Axel Springer Serbia u elektronskom formatu

Naša digitalna medijska kuća izašla je u susret potrebama svojih čitalaca i omogućila da zadrže stare, dobre navike čitanja štampanih izdanja ali prilagođene novim okolnostima. Od kraja aprila isporučujemo izdanja Blica i Blic žene u digitalnom formatu

 

 

Protekli meseci obeleženi krizom COVID-19, značajno su uticali na celo čovečanstvo. U poslovnom smislu stavljeni pred izazov, doveli su i nas kao medijsku kuću u poziciju da redefinišemo postojeće modele i unapređujemo ih u skladu sa potrebama sa kojima smo se susreli.

 

 

U želji da u budućnosti dođemo do najboljih rezultata u novoj realnosti i optimizujemo navike i potrebe konzumenata naših izdanja, Ringier Axel Springer Serbia kao digitalna medijska kompanija omogućila je svojim čitaocima elektronsku pretplatu na štampana izdanja Blic i Blic žena u digitalnom formatu.

 

Pratimo ritam i navike naših čitalaca i na ovaj način pružamo mogućnost da, i bez odlaska na prodajna mesta po svoj štampani primerak, budu pravovremeno i tačno informisani pristupom najnovijim izdanjima ali i svim dosad objavljenim brojevima Blica i Blic žene klikom OVDE .

.