Aug 26, 2019

Rođene kad i Blic žena

 

„Blic žena“ najtiražniji, najčitaniji i najvoljeniji ženski štampani magazin u regionu, ovog novembra proslavlja svoj 15. rođendan. Tajna kontinuiteta u kvalitetu I dugotrajnosti jeste briga za svakog čitaoca, kao I ozbiljan rad i posvećenost jedne male ženske redakcije. Od 2004. godine “Blic žena” sa istim žarom uspešno pronalazi  i komunicira, kako slogan kaže: “Prave savete za pravu ženu”  i nudi rešenja za probleme sa kojima se današnja žena svakodnevno suočava.

Povodom 15. rođendana “Blic žena” je u avgustu pokrenula akciju “Rođene kad i Blic žena”, kojom tokom 15 nedelja predstavlja 15 najuspešnijih devojčica Srbije. One su, rođene 2004. godine kao baš kao i “Blic žena”, i  jednako su istrajne, borbene i snažne. U redakciji veruju da će o njihovim uspesima pisati i narednih 15 godina.

Neke od njih, koje smo već minulih sedmica predstavilli milionskom čitalačkom aditorijumu su novo čudo srpske atletike Adriana Vilagos, svetska prvakinja u bacanju koplja; Nevena Đorđević, prvakinja Srbije u šahu; Magdalina Tmušić, najbolja u Srbiji iz književnosti… jer, 2004. godina bila je godina u kojoj se rađaju šampioni.

 

„Ponosni smo na naših 15 godina, kao što su i roditelji ove divne i pametne dece, ponosni na njih. Želeli smo da skrenemo pažnju na mlade snage koje će jednog dana, sigurni smo, puniti stupce „Blic žene“  i biti tema još jedne naše prepoznatljive akcije: „Naj žene Blic žene“, rekla je Glavna urednica Medija centra za ženski sadržaj Ringier Axel Springera Srbije, Jelena Isaković dok je glavna i odgovorna urednica „Blic žene“ Sandra Subotin dodala: „Punih 15 godina Blic žena piše o hrabrim, uspešnim i snažnim ženama koje su našim čitateljkama, a i nama bile inspiracija u raznim životnim okolnostima. Kampanja i akcija na koje smo ponosni za sve ove godine bilo je na pretek, a ova koju organizujemo za naš 15 rođendan nam je posebno draga. Uručivanjem medalja za uspehe hteli smo ovim izuzetnim devojčicama da damo podstrek i pokažemo da pored njihovih roditelja, trenera i profesora još neko misli i navija za njih. Nadam se da ćemo zajedno daleko stići”.

 

 

logo impact