Sep 16, 2020

Ringier Axel Springer Srbija i Blic obeležili 24. rođendan

Od osnivanja brenda Blic 16. septembra 1996. rastemo i širimo svoj protofolio, domet i uticaj već 24 godine, i danas kao vodeća internacionalna digitalna medijska kompanija Ringier Axel Springer Srbija, pružamo publici kvalitetan sadržaj

 

RAS jubilarci: Nemanja Ognjanović, Tatjana Dodibegović, Ana Lađarević, Marko Stjepanović, Dragan Jovićević u društvu urednika Blic printa Predraga Mihailovića

 

Osim brojnih digitalnih i štampanih izdanja, od 2013. u našem je vlasništvu i modernizovana štamparija APM print, koja je sa portfolijom od 8 dnevnih listova sa nacionalnom pokrivenošću, dva mesečnika kao i povremenih specijalnih izdanja, najveća novinska štamparija u Srbiji.

 

Direktor štamparije APM Print Nedjeljko Vučinić sa koleginicama iz finansija Nevenkom Karalić i Biljanom Jelesić i kolegama iz štamparije Nenadom Jevtovićem i Milošem Rajićem

 

Ipak, najvažniji brend naše kompanije Ringier Axel Springer Srbija jesu – zaposleni. Dobri rezultati naših štampanih i digitalnih izdanja ne bi bili mogući bez fenomenalnih ljudi koji su stub ove kompanije, što potvrđuju i ovogodišnji jubilarci koji su u našoj kompaniji, više od 10 i 20 godina.

Na simboličan način obeležili smo ovaj značajan datum, kada je Jelena Drakulić Petrović, direktorka Ringier Axel Springer Srbija, jubilarcima uručila prigodne poklone i plakete.

Generalna direktorka Ringier Axel Springer Jelena Drakulić Petrović i Marko Stjepanović

 

Čak njih četvoro ove godine dobili su priznanje Digital Evegreen za 20 godina rada: Marko Stjepanović, glavni urednik Blic.rs i urednički direktor digitalnih izdanja; Nevenka Karalić, referent likvidature i blagajne; Tatjana Dogdibegović, lektor I Nebojša Radišić, novinar – dopisnik.

A priznanje Survivor of Digital Transformation za 10 godina rada u kompaniji  ove godine otišlo je njima sedmoro: Nemanji Ognjanoviću, menadžeru za razvoj digitalnih proizvoda; Veri Didanović, novinarki u redakciji NIN-a; Biljani Jelasić, računovođi; Ani Lađarević, glavnoj I odgovornoj urednica Noizz-a, kao i Draganu Jovićeviću,  uredniku rubrike kultura NIN i kolegama iz štamparije APM Print Nenadu Jevtoviću, pomoćnom radniku na zvezdama i Milošu Rajiću,  šefu elektro-održavanja.

Šta su jubilarci u APM print štampariji imali da poruče kolegama i kakve su impresije kolega iz Ringier Axel Springer Srbija sa sedištem u Kosovskoj 10, pogledajte u narednim video prilozima.

logo impact
logo impact