Sep 17, 2019

Otvoren modni konkurs: NOIZZ FASHION AWARD Boris Trivan

NOIZZ, najpopularnija internacionalna digitalna medijska platforma za mlade i Belgrade Fashion Week pozivaju studente, diplomce i postdiplomce modnog dizajna kao i mlade modne dizajnere da se prijave na regionalni konkurs: NOIZZ FASHION AWARD: Boris Trivan.

NOIZZ FASHION AWARD održava se treću godinu zaredom, a od ove nosi ime po Borisu Trivanu, prerano preminulom uredniku NOIZZ-a koji nas je napustio u oktobru 2018.

Pravo prijave na NOIZZ FASHION AWARD: Boris Trivan imaju studenti, diplomci i postdiplomci modnog dizajna i mladi dizajneri iz regiona ex YU koji treba da prikažu polaznu ideju kolekcije na temu: FREKVENCIJA.

Finalna selekcija kandidata koji će se predstaviti sa po 2 modela na specijalnoj NOIZZ FASHION AWARD: Boris Trivan reviji u okviru 46. Belgrade Fashion Week-a biće objavljena do 3. oktobra 2019. godine. Revija NOIZZ FASHION AWARD: Boris Trivan  biće održana 26. oktobra 2019. godine u Belexpo centru u okviru programa 46. Belgrade Fashion Week-a. O učesnicima revije odlučuje komisija sastavljena od eminentnih modnih stručnjaka.

Konkurs je otvoren do 30. septembra 2019,  a nagrada NOIZZ FASHION AWARD: Boris Trivan je više nego vredna:  – Putovanje na London Fashion Week.

Detaljnije o konkursu možete pročitati klikom na NOIZZ.

 

 

 

NOIZZ je najposećeniji online medij, (izvor Gemius Audience Avgust, 2019. godine) koji je baziran na glasu mlade generacije, urbanoj kulturi, gedžetima, lifestyle-u i putovanjima. Jedan od stubova NOIZZ koncepta je i NOIZZ Fashion koji modu posmatra na autentičan način, ne mešajući se u viziju samog autora, već je podržava u svom izvornom obliku. Generaciju C odlikuje želja za kreativnošću, poriv da budu deo zajednice koja ih razume i potreba da se nihov glas čuje daleko. Zato vas pozivamo da svojim kreacijama budete deo najveće buke, one koja menja svet. Pokažite nam kako vaš dizajn govori umesto vas. We make some NOIZZ!