Dec 23, 2020

Dodeljena prestižna priznanja za zaposlene: People Awards 2020!

People Awards je u našoj internacionalnoj medijskoj grupi Ringier Axel Springer Media koja posluje u istočnoj i centralnoj Evropi, veoma važan kompanijski događaj.  Ova dodela priznanja za zaposlene, ističe najbolje pojedince i timove, a mi smo i u ovoj neuobičajenoj godini, slavili posebnost!

 

Zaposleni nominuju svoje kolege, za koje smatraju da su imali najbolja dostignuća, projekte i inicijative, a potom i glasaju za njih u sledećim kategorijama: The Storyteller, The Moneymaker, The Changemaker for Good, The Innovator, The Team,  The RAS Colleague i The APM Colleague.

A oni koji su ove godine bili laureati i prepoznati od drugih po uspehu, zalaganju, pozitivnim promenema i primerima koje treba slediti u ovo izazovno vreme su:

THE CHANGEMAKER FOR GOOD – Priznanje za pojedinca koji je preduzeo neku aktivnost lično ili poslovno sa ciljem održivog razvoja, dobrobiti društva ili planete, onaj ko je pokazao hrabrost, strast ili odlučnost da promeni nešto ili da inspiriše druge da to učine osvojio je PETAR LAZIĆ, novinar Blic sporta koji je zajedno sa bratom i kolegom Nemanjom Lazićem, osnivač humanitarnog projekta “Koš za sreću” i pomaže socijalno ugrožene porodice, a donacije se prikupljaju na velikim sportskim događajima kao što je tradicionalna košarkaška utakmica koja svake godine na Kalemegdanu okupi nekoliko hiljada ljudi.

 

 

THE MONEYMAKER – Predstavlja priznanje za pojedinca koji je uticao na izdvajanje Media Impacta ili generalno kompanije Riniger Axel Springer u odnosu na konkurenciju. To je neko ko je stekao novog, važnog, vrednog i strateškog klijenta. ALEKSANDAR BUBONJA, referent za agencije i velike klijente, poznat po upornosti i istrajnosti, osmislio je i realizovao veoma zapažen i uspešan projekat Vikend tura – obilazak nekretnina svih zainteresovanih od kuće do željene nekretnine.

 

THE STORYTELLER – Dodeljuje se novinaru, autoru teksta, serije tekstova, intervjua, priče… koja je bila popularna, koju je publika čitala ali koju su priznali i preneli i drugi mediji. Vrednuje se jedinstven, ekskluzivan i izuzetan novinarski rad koji je “pravio razliku” a priznanje je osvojila MILICA MARKOVIĆ, novinarka Blica koja u jeku epidemije ulazila je u crvene kovid zone srpskih bolnica, na odeljenja sa najtežim bolesnicima i prenosila javnosti pravu sliku borbe lekara sa život.

 

THE RAS COLLEAGUE i THE APM COLLEAGUE – priznanja se dodeljuju za izuzetnog kolegu koji promoviše sistem vrednosti posvećenosti, poverenja, ljubaznosti, podrške i poštovanja, a dobitnik priznanja za Riniger Axel Springer je VLADIMIR RADAKOVIĆ, tehnički asistent u Media Impact-u. Izuzetno vredan i posvećen radnik, prijateljski nastrojen i ljubazan prema svojim kolegama, koji imaju samo reči hvale za njega. Poznat po svom strpljenju i izraženoj radnoj etici, uvek spreman da pomogne svakom.

 

 

Ono što DEJANA MILENKOVIĆA, koji je osvojio nagradu THE APM COLLEAGUE izdvaja od kolega je u ovoj godini koja je obeležena kovid epidemijom jeste uparavo humanost, kolegijalnost i spremnost da pomogne svakom kome je potrebna pomoć, bilo da je posao u pitanju ili privatno. Timski igrač. Svestan svojih poslovnih obaveza i ispunjava ih na adekvatan način. Radoznao i inicijator novih alata koji pomažu da proces rada bude brži i lakši. Usvaja nova znanja i veštine. 

 

THE TEAM –  Nagrada za tim koji je napravio značajnu i vidljivu promenu u svom domenu rada i u praksi i koji primenjuje misiju i viziju kompanije. To je tim čija je posvećenost imala utcaj na efikasniju saradnju između različitih sektora, tim sa najboljom sinergijom. Ovogodišnji pobedinik je SOFTWARE DEVELOPMENT TEAM u sastavu NEMANJA OGNJANOVIĆ, BRANISLAV ĆUK, GORAN PERIĆ, IGOR ĐURIĆ, NEBOJŠA KOZLOVAČKI, ZORAN KUČEKOVIĆ, NEVENA MILENKOVIĆ, GORAN NEŠKOVIĆ i NIKOLA TRAJKOVIĆ – tim je iskusnih programera koji predvode našu digitalnu transformaciju i značajno doprinose liderstvu na medijskom tržištu, preuzimajući na sebe bilo koji posao koji je potreban da bi se stvari unapredile i završile sa uspehom.

 

THE INNOVATOR – Dodeljuje se za pojedinca koji je našao i primenio inovativno rešenje u bilo kom segmentu – procesima, tehnologijama, marketingu, proizvodima i čija inovacija ima pozitivan uticaj na rad i aktivnosti naše kompanije, VLADIMIR FILIPOVIĆ, pomoćnik urednika video sektora –postavio je najbolji šablon po kome se brzo i kvalitetno montiraju kratki video prilozi, takozvani šortiji, koji su veoma gledani na svim sajtovima, a imaju i veliki broj pretplata na Paid Contentu.

U skladu sa okolnostima, ovogodišnja dodela priznanja People Awards 2020 – Home Edition, bila je održana online, kada su zaposlene pozdravili i nazdravili im CEO Ringier Axel Springer Media MARK DEKAN, COO Ringier Axel Springer Media JOVAN PROTIĆ, CEO Ringiera MARK VALDER i JAN BAJER Chairman of the Supervisory Board Ringier Axel Springer Media, President International News Media & Marketplaces Axel Springer.

CEO Ringier Axel Springer Srbija JELENA DRAKULIĆ PETROVIĆ u studiju je uživo dodelila priznanja i nagrade pobednicima uz propisane mere socijalne distance, a oficijelni deo programa koji je vodila menadžerka korporativnih komunikacija BEBA DRAGIĆ, završen je tako što je za sve zaposlene uprilične online koncert jedne od najvećih srpskih pevačkih zvezda.

 

Foto: Milan Ilić, Video: RAS video sektor
logo impact

The Changemaker For Good

logo impact

The Moneymaker

logo impact

The Storyteller

logo impact

The RAS Colleague

logo impact

The APM Colleague

logo impact

The Team

logo impact

The Innovator