Aug 30, 2019

Business Insider Trends Festival u Poljskoj

“BUSINESS INSIDER TRENDS FESTIVAL”

– najvažnija poslovna konferencija u regiji Centralne i Istočne Evrope u oktobru u Poljskoj-

“Business Insider Polska” već drugi put organizuje međunarodnu konferenciju ”Business Insider Trends Festival ” koja predstavlja priliku da se okupe poljski i međunarodni vizionari u polju poslovanja budućnosti. Događaj će se održati 2. i 3. oktobra 2019. godine u Praga Koneser centru u Varšavi. Između ostalih, Henri Blodžet, osnivač kompanije “Business Insider Inc.”, Hanes Šmid, fotograf, milioner i filantrop, osnivač organizacije “Smajling geko” i Zev Sigl, koosnivač lanca kafića “Starbaks”, već su potvrdili svoje prisustvo na Konferenciji. Govornici na ”Business Insider Trends Festivalu” biće takođe Ingo Rube, osnivač i izvršni direktor kompanije “BOTLabs”, Mark T. Hofman, kriminalistički analitičar i poslovni psiholog, i Aleksandar Vandzel, potpredsednik odeljenja prodaje i marketinga u kompaniji “Abstra”. Grupi govornika će se takođe pridružiti i Ilva M. Anderson, trener i menadžer tima.                                                                                        

”Business Insider Trends Festival” namenjen je izvršnom osoblju, menadžerima i predstavnicima start-ap kompanija. Ovogodišnja ponuda biće još šira – organizatori će pozvati učesnike da učestvuju na interaktivnom festivalu ideja, trendova, umetnosti i muzike.

– Uspeh prošlogodišnje konferencije obezbedio je da ove godine naš događaj bude neophodan na poljskoj poslovnoj sceni – rekao je Jovan Protić, član upravnog odbora i direktor izdavaštva Ringier Axel Springer grupacije u Istočnoj Evropi i operativni direktor kompanije „Ringier Axel Springer Poljska“. Tokom prvog izdanja, u tri faze, sazvali smo 80 govornika iz celog sveta, a 1.400 gostiju učestvovalo je u prezentacijama i na radionicama gde su naučili kako će nove tehnologije uticati na promene u svetu bankarstva, finansija, industrije i u našim životima. U ovom, drugom izdanju, publici ćemo ponuditi još više – dodao je Protić.

Četiri faze uspeha

Druga runda „Business InsdiderTrends Festivala“ proširuje opseg tema i fokusira se na četiri oblasti znanja koje će biti predstavljene u četiri različite faze. Biznis 4.0, Globalna ekonomija, Životna nauka i nova kategorija – Mediji & Marketing – jesu domeni koji određuju poslovanje preduzeća na savremenim tržištima. Svaki od njih je izuzetno krucijalan i može biti od ključne važnosti za „biti ili ne biti“ savremenog poslovanja.

– Svedoci smo i učestvujemo u Četvrtoj industrijskoj revoluciji. Tokom narednih šest godina, do 2025. godine, doći će do kritične prekretnice u rastu mnogih savremenih tehnologija – one će se širiti i menjati naše živote u meri u kojoj još nismo svesni. Štampanje ljudskih organa na 3D bioprinterima, veštačka inteligencija na bilbordima kompanija, autonomna vozila i prvi komercijalno ugrađeni implantabilni pametni telefoni – to su samo neka od predviđanja. Svaka industrija prolazi kroz transformaciju i govornici koji će se predstavljati na „Business Insider Trends Festivalu“ pomoći će publici da razume ove promene i usmeriće ih ka novim perspektivama – kaže Lukas Gras, član programskog odbora „Business Insider Trends Festivala“.

Šta će nam budućnost doneti?

Kontinuirani razvoj veštačke inteligencije, pojava novih sistema plaćanja, ispitivanje pacijenata, dijagnostifikovanje i lečenje upotrebom generalno dostupnih tehnologija poput videokonferencija i pametnih telefona, bez potrebe da se posećuje specijalista, procesi su koje ćemo uskoro svi koristiti. Naše okruženje i gradovi u kojima živimo postaju sve pametniji. Tehnologija je postala deo svakog aspekta života. Kako pronaći naš put u ovom sajber svetu? Kakvo će mesto imati ljudi u doba još jedne industrijske revolucije?

Vizionari nadohvat ruke

Pozvani govornici će s posetiocima deliti svoja iskustva – oni su vizionari u svojim oblastima, poslovni i istinski uspešni ljudi. Oni će se moći čuti ne samo direktno sa bine. Interaktivni EKSPO će olakšati umrežavanje i organizatori će obezbediti prostor za privatne sastanke, zatvorene radionice i debate sa predavačima.

Trendovi i još mnogo toga

Business Insider Trends Festival“ je mnogo više od poslovne konferencije. Događaj će biti praćen umetničkim i muzičkim festivalom i mnogim drugim kulturnim atrakcijama koje će organizatori i partneri kongresa pružiti.

Zaviše informacija posetite https://trendsfestival.pl/en/

Učesnici iz Srbije koji su potvrdili svoje učešće:

https://trendsfestival.pl/en/speakers/igor-bogicevic/

 https://trendsfestival.pl/en/speakers/jovan-protic/

https://trendsfestival.pl/en/speakers/uros-sikimic/

 

O konferenciji „BUSINESS INSIDER TRENDS FESTIVAL“

„Business Insider Trends Festivala“ je događaj na kome će se razgovarati o trendovima na globalnom tržištu. Tokom sastanka, specijalisti svetske klase razgovaraće o tome kako će se promeniti sadašnji svet finansija, medija, novih tehnologija, medicine i zdravlja i koje će biti vruće globalne teme narednih godina. To je takođe jedan od najznačajnijih događaja koji se tiču trendova u poslovanju u regionu Centralne i Istočne Evrope. Konferencija je namenjena predstavnicima preduzeća, marketinga, nauke i medija, i pruža priliku da se svi oni sastanu na jednom mestu i razmene iskustva.