Mar 30, 2022

Blic.rs postavio novi rekord u poseti i pokrenuo opciju: Slušaj vesti!

Blic.rs je za samo 21 dan meseca marta posetilo najviše jedinstvenih korisnika ikada u jednom mesecu, te je za čak 35.000 oboren mesečni rekord koji je ovaj regionalni lider među digitalnim medijima postigao u celom martu 2020. godine.

 

 

Prema Gemius Audience zvaničnom istraživanju, u prve tri nedelje marta čak  3.072.825 jedinstvenih korisnika čitalo je portal Blic.rs, čime je zabeležen najbolji rezultat ikada.

Čak 75% korisnika Interneta u Srbiji pruža poverenje informacijama portala Blic.rs, a već više od 10 godina i više od 520 nedelja u nizu zvanično je najposećeniji portal u regionu prema podacima Gemius Audiencea.

 

 

Osim istinitog, pravovremenog I preciznog izveštavanja, Blic.rs prednjači i u inovacijama, te je tako prva informativna platforma u regionu na kojoj vesti mogu i da se slušaju.

 

Opcija “Slušaj vest” je sada na usluzi  posetiocima Blic.rs na desktop računarima i mobilnim telefonima. Zahvaljujući ovom servisu jednim klikom mogu se čuti informacije o najvažnijim događajima u Srbiji i svetu, a uz opciju premotavanja može se vratiti na početak vesti ili preskočiti do dela koji čitaoce i slušaoce najviše interesuje.

 

 

O Ringieru doo
Ringier doo, kompanija sa vizijom “digital first”, lider je u digitalnom izdavaštvu sa 81% tržišnog udela u Srbiji. Blic.rs, više od deceniju je po Gemiusu najposećeniji je portal, a u digitalnom porfoliju su još i Žena.rs, Pulsonline.rs, Noizz.rs I forum Ana.rs, kao i oglasni portali Nekretnine.rs i Mojauto.rs. Izdavači smo štampanih publikacija: Blica, Blic žene i NIN-a, poslujemo i na području Republike Srpske kao EuroBlic Press koji izdaje Euro Blic i Srpskainfo.com, a u našem vlasništvu je i štamparija APM Print koja štampa 8 dnevnih listova. Osnivači smo Blic fondacije koja pomaže najugroženijoj deci, jedan smo od osnivača Inicijative Digitalna Srbija kao i Švajcarsko-srpske trgovinske komore. Naša medijska kuća nastala je 1996. godine, a deo je švajcarske medijske grupe Ringier AG koja posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Aziji i Africi. Blic.rs, više od deceniju je po Gemiusu najposećeniji je portal, a u digitalnom porfoliju su još i Žena.rs, Pulsonline.rs, Noizz.rs I forum Ana.rs, kao i oglasni portali Nekretnine.rs i Mojauto.rs. Izdavači smo štampanih publikacija: Blica, Blic žene i NIN-a, poslujemo i na području Republike Srpske kao EuroBlic Press koji izdaje Euro Blic i Srpskainfo.com, a u našem vlasništvu je i štamparija APM Print koja štampa 8 dnevnih listova. Osnivači smo Blic fondacije koja pomaže najugroženijoj deci, jedan smo od osnivača Inicijative Digitalna Srbija kao i Švajcarsko-srpske trgovinske komore. Naša medijska kuća nastala je 1996. godine, a deo je švajcarske medijske grupe Ringier AG koja posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Aziji i Africi.