.

Sep 06, 2019

Blic, Košarkaški savez Srbije i Viber kreirali stikere

U duhu nastavka saradnje Blica i Košarkaškog saveza Srbije, predvodimo navijače „plavih“ novim Viber stikerima do zlata na Svetskom prvenstvu u Kini

Košarkaški savez Srbije, Blic Sport i Rakuten Viber predstavili su besplatni zabavni Viber stiker paket koji promoviše reprezentaciju Srbije čuvenu po tradiciji osvajanja medalja na evropskim i svetskim šampionatima. Autor 32 ilustracije košarkaških zvezda jedan je od najpoznatijih satiričnih karikaturista današnjice, Marko Somborac iz Blica.

„Čast nam je da smo uz najbolje! Košarkaški savez Srbije, Rakuten Viber i Blic nastavljaju uspešnu saradnju, a Viber stikeri sa likovima i porukama naših košarkaša iz pera sjajnog karikaturiste Marka Somborca osmišljeni su kao podrška momcima selektora Saše Đorđevića ali i zabava za najvernije navijače. Svi smo uz njih na Mundobasketu, a Blic će nastaviti da podržava najbolje košarkaše na svetu – naše “plave”!“ napomenuo je Ivan Jovanović, urednik media centra sportskog sadržaja u Blicu.

“Veliko zadovoljstvo osećamo zbog toga što sarađujemo sa takvom kompanijom kakva je Rakuten Viber i što smo u prilici da sa partnerima iz Blica omogućimo navijačima Srbije da na jedan nov i zanimljiv način prate i komentarišu naše utakmice. Iskreno se nadamo da će puno pozitivnih poruka i stikera biti poslato kroz kanale Košarkaškog saveza Srbije tokom svetskog šampionata u Kini”, izjavio je generalni sekretar KSS, Dejan Tomašević.

„Strast i uzbuđenje koje košarka predstavlja za Srbiju pruža istinsku inspiraciju i čast za Rakuten Viber – danas kada pokrećemo ovo jedinstvenu saradnju sa KSS-om i Blicom kako bismo zajedno bodrili reprezentaciju Srbije u Kini. Nestpljivi smo da osetimo i podelimo oduševljene sa srpskim navijačima na našoj platformi, i ponudimo im najbolje interaktivne i zabvne Viberove funkcije kako bi mogli da izraze svoju ljubav ka košarci i njihovim „orlovima“. Naš cilj je da omogućimo svakom istinskom navijaču da da svoj doprinos i podrži svoj tim u ostvarenju toliko očekivanog uspeha! Idemo „plavi“!“ izjavila je Daniela Ivanova, direktorka za razvoj poslovanja kompanije Rakuten Viber za region CIE.

Viber stiker paket „Košarkaška reprezentacija“ dostupan je za besplatno preuzimanje na mobilnim telefonima, tabletima i desktop uređajima svim Viberovim korisnicima u Srbiji tokom naredna 3 meseca – posle čega će moći da koriste ove nezaboravne stikere bez vremenskog ograničenja na njihovim uređajima.