Jun 26, 2020

Održana manifestacija Naj žene Blic žene

Poslednjih dana juna, u malo izmenjenim uslovima usled pandemije korona virusa, održana je tradicionalna manifestacija Naj žene Blic žene u kojoj slavimo heroine koje ne znaju za prepreke, postižu vanserijske uspehe, bore se za obrazovanje dece, zdravlje žena…

 

Pandemija novog korona virusa sprečila nas je da u martu održimo tradicionalnu manifestaciju Naj žene Blic žene. Ovog puta, poštujući sve mere zaštite, nagrade posebnim ženama za 2019. podeljene su i iako nije bilo rukovanja, zagrljaja, poljubaca i čestitanja, fizičku distancu prebrodile su emocije koje je izazvala priča o svakoj naj ženi.

 

Beograd 23.06.2020, blic zena, naj zena, dodela nagrada, hotel Mona RAS foto Milan Ilic

 

One su heroine, ne znaju za prepreke – znaju da postižu vanserijske uspehe za koje je i svet čuo. Umeju da se bore za obrazovanje dece, za zdravlje žena, za roditeljstvo, da silaze u rudarske jame i vredno rade na njivama. Njihove priče izmamljuju i osmehe i na najsuptilniji način pokazujui kako se najveća tuga pretvara u humanost i pomoć drugima. Guraju one tako društvo napred, a da mnogi to ne znaju. Srbija je poslednjih dana juna, prema izboru redakcije i čitateljki Blic žene upoznala Naj žene za 2019. i celokupna javnost zaslužuje da zna za njih.

 

-Danas smo puni pravila. Jedno od tih pravila je da nosimo maske, da budemo socijalno distancirani, ali sva ta pravila nisu pokvarila onu našu osnovnu misiju, a to je da danas budemo ovde u ime onih izuzetnih žena koje su obeležile prošlu godinu i koje su se pridružile plejadi izuzetnih žena i koje će obeležiti godine koje dolaze. Živimo u vremenima kada je biti hrabar i biti junak možda potrebnije nego ikada. Ja mogu samo da svima od srca čestitam i da kažem da mi je žao što ovaj put naše Naj žene ovaj put nisu u prisustvu svojih porodica, prijatelja i saradnika da zajedno sa njima podele ovaj uspeh. Ali sam, takođe, siguran da će redakcija “Blic žene” dodelu izuzetno lepo medijski plasirati tako da ćete moći da kompletan snimak pokažete svim bliskim ljudima. Hvala vam što ste večeras sa nama i čuvajte svoje zdravlje”, poručio je Sreten Radović, direktor izdavaštva kompanije Ringier Axel Springer, koji je predao jednu od nagrada a više detalja možete pročitati OVDE.

logo impact