Sep 03, 2019

Karavan „Blic žene“ prvi put u Beogradu

logo impact

Karavani „Blic žene“ obišli su svojevremeno celu Srbiju, ali početkom septembra ovaj karavan se prvi put obreo u Beogradu, i to na Adi Ciganliji, najpopularnijem beogradskom izletištu.

Brojne čitateljke i posetioci Ade uživali su u raznovrsnom sadržaju: časovima joge, školi šminkanja, savetima nutricioniste, tumačenjima natalne karte, astro-radionici, kao i u ćaskanju sa novinarkama najtiražnijeg i najvoljenijeg ženskog magazina u Srbiji.

– Dobro poznajemo naše čitateljke, stalno smo u kontaktu, ali druženja sa njima su dragocena. Zovu one nas, pišu mejlove, ali ništa ne može da zameni živu reč i pogled oči u oči. Zato organizujemo ovakve susrete jer nam čitateljke najiskrenije kažu šta ih tišti ili raduje. Umeju da budu kritične, ali ne štede reči ni kada nas hvale. Nije neskromno kada kažemo da prijaju pohvale za naše aktuelne akcije. Jedna je slavljenička, Rođene kad i „Blic žena“ u kojoj uoči petnaestog rođendana predstavljamo petnaestogodišnjakinje koje postižu izuzetne rezultate u različitim oblastima.

Drugom akcijom, Blic žena u srpskim domaćinstvima, pokazujemo kako se u Srbiji živi od poljoprivrede. Kako mi volimo da kažemo – na zemlji, od zemlje i od pogleda u nebo – rekla je Sandra Subotin Čobanin, glavna i odgovorna urednica „Blic žene“.