Aug 10, 2020

BUSINESS INSIDER GLOBAL TRENDS FESTIVAL 2020

Međunarodna konferencija koja će istraživati uticaj Covid-19 na globalno poslovanje počeće 19. oktobra i biće prvi globalni forum koji se odvija isključivo online. Zamišljena je kao interaktivni događaj na četiri različita punkta u različitim vremenskim zonama

 

 

BUSINESS INSIDER Global Trends Festival  biće održan online od 19. do 23. oktobra 2020. U fokusu ove biznis konferencije biće uticaj Covid-19 na poslovanje širom sveta. Online konferencija biće na više punktova  i vremenskih zona i na njoj će učestvovati renomirani lideri iz oblasti nauke i biznisa. Neki od njih biće Reed Hastings, suosnivač i CEO Netflx-a, Nouriel Roubini, ekonomista i profesor na NYU; Sebastian Thrun, CEO Kitty Hawk Corporation, predsedavajući i suosnivač Udacity-ja, bivši potpredsednik Google-a; Poppy Gustafsson, CEO of Darktrace-a, Sergio P. Ermotti, generalni direktor UBS Group AG i Christoph Franz, predsednik Upravnog odbora Roche Holding AG.

 

Na BUSINESS INSIDER Global Trends Festival-u razmatraće se uticaj koronavirusa na pet glavnih tema: Dobrodošli u budućnost, Društva koja se menjaju, Održivost, Tehnologija i Organizacija. Događaj će biti interaktivan, a rukovodioci, preduzetnici i investitori iz celog sveta pozvani su da se pridruže. Konferencija će podrazumevati više od 60 sati prezentacija, diskusija i radionica, a održaće se na četiri geografske tačke  – globalna faza i tri regionalne fazepunkt u Sjedinjenim Američkim Državama, Evropski punkt (London, Berlin i Varšava) i Azijsko-pacifički punkt (Nju Delhi i Tokijo).

 

Ostali govornici BUSINESS INSIDER Global Trends Festivala, između ostalih, biće i: Felix Oberholzer-Gee, Andreas Andresen profesor poslovne administracije u odeljenju za strategiju na Harvard Business School; Marc Walder, generalni direktor Ringier AG; Alain Dehaze, direktor Adecco Group; Philip Vanhoutte, generalni direktor Future of Work i ekspert za upravljanje timom na daljinu; Marcel Salathe, profesor na EPFL-u, digitalni epidemiolog i član Švajcarske nacionalne Covid-19 naučne operativne grupe; Bob Dignen, direktor međunarodnog liderskog performansa i York Associates; Jean-Francois Manzoni, predsednik IMD u Lozani; i Jennifer Jordan, profesorka liderstva i organizacijskog delovanja na IMD-u u Lozani.

Mathias Dopfner

 

Mathias Dopfner, CEO Axel Springer SE i ambasador BUSINESS INSIDER Global Trends Festivala: „Dobra stvar u krizama je: ubrzavaju napredak. Jednom kada se završi pandemija Covid-19, više ništa neće biti isto. Cela industrija će verovatno nestati – ali pojaviće se nove. Kao i nove ideje, novi način rada i novi način interakcije. BUSINESS INSIDER Global Trends Festival je forum na kome će se razgovarati o scenarijima za naredne godine. A ko bi bio bolji za okupljanje izvanrednih predavača i različitih mišljenja na globalnom nivou od najveće svetskog website-a u oblasti biznisa BUSINESS INSIDER.“

Mark Dekan

 

Mark Dekan, CEO Ringier Axel Springer Media i izdavač BUSINESS INSIDER-a za Poljsku: „Za nas online predstavlja priliku za globalni razvoj. Veoma sam ponosan što će ova konferencija, čiji  je koncept osmišljen i postavljen u Poljskoj, biti globalni online događaj vredan pažnje. Iskoristivši priliku koju nudi kriza Covid-19, realizovaćemo respektabilni međunarodni forum, s fokusom na kritične tačke današnjice i inspirišući bolje globalno liderstvo. Raduje nas što ćemo poželeti dobrodošlicu sjajnim vizionarima iz sfera politike, biznisa i društva sa stručnim uvidima i vizijama o tome kako možemo uspešno usmeriti svoju budućnost u postcovid svetu.”

Henry Blodget

 

Henry Blodget, suosnivač, CEO i editorijal direktor kompanije Insider, Inc., ambasador BUSINESS INSIDER Global Trends Festivala: „Za globalnu poslovnu zajednicu sadašnjost je prekretnica. Uspeh ili neuspeh biće određen izborom koji treba da se prilagodi novonastaloj realnosti i neizvesnoj budućnosti, čak i ako neki trendovi koji se pojavljuju deluju nezaustavljivo. Ponosni smo na tim Business Insider Poljska koji je blagovremeno vodio takvu diskusiju i bacio malo svetla na izazove i mogućnosti – sa kojima se preduzeća suočavaju u svim delovima sveta.

 

BUSINESS INSIDER Global Trends Festival organizuje međunarodni tim, uključujući predstavnike BUSINESS INSIDER-a u Sjedinjenim Američkim Državama, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Japanu i Indiji. Mathias Dopfner i Henrz Blodget su ambasadori konferencije. Prethodni BUSINESS INSIDER Trends Festival bio je održan prošle godine u Varšavi. Na konferenciji je bilo 120 predavača iz celog sveta, a održana je pred skoro 3.000 posetilaca iz Poljske i inostranstva.

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu Business Insider Global Trends Festivala OVDE.

Prodaja karata već sad je moguća OVDE.

 

 

logo impact